Vandaag extra vrij.

Vandaag mocht ik kiezen voor een extra dag vrij of gewoon werken. Kost mij wel negen over uren. Maar het is vandaag niet zomaar een dag. Vandaag over een week wordt Eva geopereerd. Vandaag zou voor Eva een van de laatste dagen zijn dat zij zou moeten overblijven. Haar broer mocht na de herfst vakantie al alleen thuis overblijven op de donderdag. Waarom Eva niet? Geen idee. Een paar dagen geleden zei Eva tegen mij; mam, ik mag nu toch ook thuis lunchen op de donderdag? Oh dear. Zij had een punt.

Maarrr, dat zou dus vandaag zijn. Mijn vader is vandaag jarig. Ik had mijn pa en ma al gevraagd om met Eva in mijn huis te komen lunchen. Dat was geregeld. Kadootjes lagen al klaar. En toen kreeg ik extra vrij. Aangenomen.

Daan en ik staan extra vroeg op om Frans door te nemen. Ik kan Eva nu zelf naar school brengen. En heel belangrijk; ik kan lunchen met mijn ouders en Eva. Wij gaan de verjaardag van mijn vader vieren! Ik ben zo blij dat hij en mij moeder nog samen mogen zijn.

Mijn moeder vroeg of wij πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ kwamen dineren. Frietjes eten. Als mijn vader frieten bakt dan bakt hij heel veel! Ik dacht nog, het tijdstip is niet handig. Ik werk tot 17:00. De kinderen moeten om 18:00 bij hun vader zijn. Een deal gemaakt bij hun vader. Daan en Eva mochten later naar hem toe. Maarrrr, ik ben dus vrij. Natuurlijk eten wij niet meteen om 17:00. Dus alsnog zijn de kinderen iets later bij hun vader. Maar Daan, Eva en ik kunnen nu wat langer genieten van opa en oma samen.

Happy birthday allerliefste, leukste en grappigste opa!

Nu is er iemand ziek met schoolfruit snijden. Wat gezellig voor mij. Ik ga helpen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s