Hulp voor Eva.

Eva zou via het Wilhelmina kinderziekenhuis begeleiding krijgen voor haar operatie. Zij en het ziekenhuis, gingen een boek met plaatjes, maken. Maarrrrr, Eva was ineens veel eerder aan de beurt. Dit had natuurlijk te maken met haar long functie die snel achteruit ging.

Niks aan te doen. Eva wordt heel fijn snel geholpen. Maar de voorbereiding…. Die viel in het niet. Dacht ik.

Ik kreeg een tip van iemand om toch even te bellen met het WKZ. Omdat Eva nu vaak van slag is. En zij gaven aan dat het voor Eva heel belangrijk zou zijn dat zij alsnog, op korte termijn, voor dit boekwerk zou gaan.

Ik heb dit met haar vader en school kunnen regelen. Zo fijn dat dit op zo’n korte termijn geregeld kan worden. Eva krijgt alsnog een boekwerk over de voorbereiding en de naweeΓ«n van haar operatie. Misschien heeft zij hier voor de operatie niet heel veel aan omdat het nu ineens zo snel gaat. Maar dan zeker wel daarna.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s