Vuurwerk.

Ik vond vuurwerk altijd super leuk. Vooral het siervuurwerk. Vorig jaar en dit jaar mag alleen categorie een. Mijn zoon zit in zijn vuurwerk fase. Herkenbaar van vroeger bij mijn broer. Ik snap het wel. Maar voor onze kat πŸˆβ€β¬› Dolf is het een drama. Zij ligt bijna de hele dag onder de tafel. Zodra je boem roept schieten haar oren in de nek. Bang. Zo sneu. Het is zelfs zo erg dat als de jongens binnen komen en waarschijnlijk kruit aan hun vingers hebben zij dit ruikt. Dan loopt ze laag over de grond. Grote ogen. Ze sluipt dan richting de salontafel om te schuilen. Dus alleen de geur al van kruit 😒.

Onze kat πŸˆβ€β¬› laat ineens poepjes. Hele kleine keutels. Is zij bang van het vuurwerk of heeft zij last van een virus? Geen idee. Dit gedrag is nieuw voor haar. Als ik op Google kijk zeggen ze dat het te maken heeft met voeding. Maar onze Dolf eet al vier jaar lang hetzelfde. Dat kan het dus niet zijn. Maar wat maakt haar zo anders? Vuurwerk of een virus?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s