Rommel en rommel.

Als ik met mijn dochter naar school liep zagen wij veel afval onderweg. Mijn dochter zei steeds, mam, waarom? Kunnen wij dit opruimen?

Wij, Eva en ik, lopen elke avond een rondje. Waarom? Eva (en ook ik) hebben dit nodig. Ik om af te vallen. Eva om aan haar conditie te werken. Alles voor haar operatie. Trainen en trainen. Wij gaan ervoor.

Eva en ik lopen met een grijper en vuilniszak. Eva met een grijper. Ik met een vuilniszak. Zo maken wij de buurt een beetje beter. Het is ook nog eens gezellig zo samen. Een win win situatie. Eva werkt aan haar conditie. Ik ook. En wij maken de buurt wat schoner.

Je kan via de gemeente Ede een grijper en vuilniszakken krijgen. Misschien gaan wij deze ook aanvragen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s