Happy new year.

Vandaag een IC dienst gedraaid. De laatste van dit jaar kan ik nu zeggen, haha. Tot 23:00 duurde deze dienst. Daarna lekker naar huis. De kat gezelschap houden. Die heeft het al dagen zwaar met al dat vuurwerk. Zelfs poepjes lagen in huis. Angst of een virus? Het lijkt vandaag beter met haar te gaan. Gelukkig. Vreselijk al dat poep. Die geur. Bah.

Ik geniet nog enorm van de kerstboom. Vuurwerk brand in huis. Ik heb mijn lievelings chips gekocht. Vanmorgen liep ik in de winkel en kocht waar ik zin in had. Lekkere chipjes en bitter garnituur. Dat wordt smullen. Misschien bak ik nog een oliebol. Ik heb nog deeg klaar staan.

Ik heb genoeg familie waar ik oud en nieuw kon vieren. Maar ik blijf graag in mijn huis voor de kat en wie weet zie ik mijn kinderen nog even na 24:00. Zo grappig dat ik zelfs bij een onbekende was uitgenodigd. Op Facebook vroeg iemand wat mensen voor eten op tafel zetten op deze avond. Ik reageerde toen ergens op dat ik β€˜alleen’ thuis zou zitten. Nou, zei de dame, dan kan toch niet? Als je in de buurt woont ben je welkom. Blijkt ze in Veenendaal te wonen. Heel dichtbij, haha. Super aardig. Maar ik durf niet ivm corona en dat kat.

Om 24:00 is mijn nichtje jarig. Haar verjaardag start altijd met vuurwerk. Zo bijzonder.

IEDEREEN DE BESTE WENSEN. Ik hoop dat we dit jaar het medisch dossier van Eva kunnen afsluiten. Spannende periode de komende weken/maanden.

Laatste IC dienst van dit jaar.
Kreeg ik net op weg naar huis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s