Derde kerstdag.

Mijn kinderen zijn niet echt dol op logeren als ze hier zijn. Echte huismussen. Wij hebben wel geregeld logees hier. Maar zij gaan zelf bijna nooit ergens anders slapen. Maar ze zijn wel dol op logeren met z’n drieΓ«n in de woonkamer. In de zomer doe ik dat niet vaak. Veel te licht in de morgen. Dan worden wij vroeg wakker. Maar in de winter….. slapen wij heerlijk uit. De kinderen op de bank. En mams op de vloer (met een matrasje).

Eerste en een stuk van tweede kerstdag waren de kinderen bij hun vader. Tweede kerstdag om 11:00 hier. Het diner was bij mijn ouders. Ik vond het zo jammer dat wij geen ontbijt met de kerst samen hadden. En sowieso een kerstdag samen.

Dan maken wij toch zelf een extra kerstdag? Een derde kerstdag werd geboren. Voor ons drieΓ«n. Maandag aten wij een heerlijk kerst ontbijt. Overdag speelde er kerstmuziek uit de speaker. S’avonds keken wij onze kerstfilm. Emoticon. Die kijken wij elk jaar met de kerst. Met z’n allen lagen wij op de bank. Daarna ging de tv uit en sliepen wij op de bank.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s