Een rare auto.

Ik heb nu een prima auto. De vorige was volgens mijn kinderen en familie echt de beste. Een goudkleurige auto. Mijn broer en schoonzus hadden deze auto als vervoer. De gouden koets. Met toen een mooie bloemstuk op de voorkap. Vaak deed de muziekbox het aan één kant niet. Wat een toeval. Mijn nieuwe auto heeft hetzelfde euvel. Als ik het op mega hard draai, dan doet de box het weer.

Laatst werd ik door een medeweggebruiker aangesproken dat mijn wiel zo wiebelde. Ik was bij de garage in de buurt. Na laten kijken. Niks aan de hand. Ach, omdat ik er toch was….. ik liep de werkplaats in. Meneer, als ik rem hoor ik een raar geluid achter mij. Dit lijkt bij het achterraam. En sinds ik dat geluid hoor doet mijn achterruit wisser het niet meer. Mmmh, nooit eerder meegemaakt kreeg ik te horen. I know. Ik heb vaak gekke dingen met de auto. Mijn magnetische velden kloppen niet helemaal 🀣. De monteur trok de ruitenwisser omhoog. Die zat daarna vast. Lekker laten zitten. Ziet er wel gek uit, maar ja. Hij deed de sproeier aan. Whahaa, de rechter spoot het dak uit. Geweldig. Als ik langs een vervelden fietser rij dan zet ik de sproeier aan.

De volgende dag gebeld met de garage. Wat kost een motor voor een achterruit wisser en een slang voor de sproeier? Het eerste 200 inclusief en het tweede 80 euro. Gelukkig beidden niet nodig voor de keuring. Dus wij gaan eerst maar sparen. Wat ben ik blij dat ik het niet gerepareerd heb. Later gebeurde er nog veel gekkere dingen.

Van de week vroor het. Ik ging met de auto naar mijn werk. Dat werd ijs krabben. Ik was met de voorruit bezig en dacht achter mij te horen dat iemand ook ijs aan het af krabben was. Ik keek om mij heen. Niemand. Kom ik bij de achteruit. Gaat de ruitenwisser heen en weer. Huh? Ik de auto in. De knop van de wisser op nul. Gaat hij gewoon door. Wat zullen we nou krijgen? Lastig ijs krabben. Maar hΓ©, ik had toch de achterruit verwarming aan? Die deed niks. Dus als ik de achterruit wisser nodig heb dan doe ik de verwarming van het raam aan. Whahaaa. Geweldig. Die heb ik liever dan een achteruit verwarming. Ik zeg. Niks meer aan doen.

Als ik de auto ooit zou gaan verkopen….. dan moet ik zeggen dat ik nog wat gebruiksaanwijzingen heb die niet in het boekje staan, hahaaa.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s