Kado met Sint of kerst?

Ik ben gewend om met mijn kinderen en familie kado’s uit te pakken met het Sinterklaas feest. Iets met een traditie. Kloppen op het raam. Pepernoten worden dan gestrooid. Daarna staan de pakjes voor de deur. Daar ben je toch nooit te oud voor? Wij hebben het afgelopen jaar met mijn ouders gevierd met een dobbel spel. Was erg leuk. Vroeger waren de pakjes in 5 minuten uitgepakt, haha. Nu werd er om gedobbeld.

Steeds meer mensen geven met de kerst kadootjes. Staat zeker leuk die pakjes onder de boom. Hebben wij ook. Aangezien de β€˜grote’ pakjes al gegeven zijn met de Sint heb ik nu wat kleine dingetjes. Door het jaar heen gespaard. Van hun lievelingssnoepje tot wierook en andere leuke lekkere hebbedingetjes toe.

De kinderen zijn op kerstavond, eerste kerstdag tot tweede kerstdag 11:00 bij hun vader. Heb ik toch iets niet goed gedaan. Ik heb geen een kerstochtend met ze. En alleen tweede kerstdag een kerstavond met ze. Maar dan zijn we bij mijn ouders. Gelukkig goud waard dat zij er nog zijn. Ik had bedacht om van de dag na kerst onze kerstdag met z’n drieΓ«n te gaan maken. Ik heb al een lekker ontbijt in huis en andere lekkere dingen. Lampjes in de boom aan. Kerst liedjes door de speaker. Met Eva koekjes bakken, dit gaat mij vooral om de geur. Genieten maar.

Gisteravond een IC dienst gedraaid. Weer veel geleerd. Ik kreeg zelfs twee kerst pakketjes mee naar huis. Zo leuk. Dit gaan de kinderen leuk vinden om uit te pakken.

Ik zie dat de kat lekker in zijn kruis aan het likken is, haha.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s