Kerst toetje.

Ik heb mijn boodschappen al binnen voor het kerst toetje. Monchou, lemon curd monchou en oreo. Drie verschillende toetjes. Elk in een ander glas. Zo kan je van alles wat nemen. Op zich niet echt bijzonder. Maar ik dacht, als je op afstand eet kan je veilig ieder je eigen glaasje pakken als je in een ruimte zit.

Toch heb ik dan een gevoel van….. moet er niet nog iets bij? Een reserve toetje. Bijvoorbeeld een lekker ijstaart of mousse van de supermarkt. De folders heb ik al weggegooid. Wat is jullie favoriete kersttoet? Een zelf gemaakte of iets van de supermarkt? Bij deze laatste, welke is het dan en waar te koop? Ik zag modder mousse bij de Jumbo, haha.

Bovenstaande ziet er niet echt uit. Verhaal hierover komt nog. Was super lekker!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s