Sneeuw!

Ik ging naar bed. Morgen een vrije dag. Vandaar wat later slapen. Ik deed de voordeur op slot. En dan zie je sneeuw.

Nee toch? Even kijken in de achtertuin. Ook daar ligt nu veel sneeuw. Jammer dat de kids niet bij mij zijn en dat het sowieso te laat is. Het is niet anders.

Ik heb nu een soort van randez vous. Nacht voedingen. De voeding met je pas geborende. Je ging ervan uit dat iedereen sliep. Ik keek toen weleens naar buiten. Nergens zag ik licht. En dan zat ik met mijn wonder op mijn arm naar buiten te kijken. Dat gevoel heb ik nu ook. Iedereen slaapt. Ik zie iets…….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s