Energie nota.

Ik ging via een telefoon gesprek van Eneco naar energie direct. Ze klonk zo aardig. Ik geloofde haar. Ik zou elke maand veel minder gaan betalen. Later hoorde ik dat je dit soort afspraken nooit telefonisch moet afspreken. Niet vanuit hun. Wel vanuit jezelf. Ben ik er nu in getrapt?

In oktober betaalde ik 110 euro aan gas en licht. De rekening van november was 240 euro. Say what? Meer dan het dubbele.

Ik was zo boos. De kinderen zaten hier te lunchen met hun jas aan. Het is niet anders. Besparen. Ik ging met energie direct een gesprek aan. Wat bleek nu? De rekening van november was een eindejaars. Ok. Dus bijbetalen en niks terug krijgen. Prima. Mijn nieuwe maand bedrag is 140 euro. Pfew. Wat een verschil. Scheelt mij 100 euro per maand.

Ik was met de mevrouw aan het chatten over mijn nota afgelopen twee maanden. Ik zei tegen haar dat de kinderen hier met hun jas aan op de bank zaten of aan tafel. De verwarming ging hier niet meer aan. Bezuinigen. Dat vond ze zielig. Toen ik hoorde dat ik een bepaalt bedrag bij ging betalen ging bij mij de winterjas uit (op de bank). De verwarming ging aan op 19. Wat een genot!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s