Ons verloren kind.

Toen mijn kinderen jong waren kocht ik een kerststal. Fischer price. Gaat nooit kapot. Elk jaar zette ik deze op onder de kerstboom.

Op een gegeven moment, kindjes werden ouder, stond dit gebeuren niet mooi onder de kerstboom. Ik dacht heel even aan verkopen. Gelukkig niet daarmee door gegaan. Sinds de scheiding staat de kerststal in het toilet. Als iemand van ons naar de wc gaat hoor je het kerstlied. Te grappig.

Wij πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ waren jaren lang een van de wijze oosten kwijt. Zo balen. Mijn dochter vroeg laatst om een kerst slaapkamer. Prima. Ik keek op zolder in ander dozen. Zie ik ineens onze vermiste wijze oude meneer uit het oosten. Yes! Wij zijn weer compleet. Dat maakt een toilet bezoek net even wat prettiger.

Wederom een herinnering om nooit meer te vergeten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s