Kerst versiering.

Ach, arme sint gaat vandaag het land uit. En ik heb de kerstboom πŸŽ„ al staan. Gisteren opgezet. Sorry. Ik had het Sinterklaas feest al gevierd met mijn kinderen en ouders op afstand.

Gistermorgen stond ik op tijd op. Het was even zwoegen om alle kerst spullen naar beneden te krijgen. Maar het is gelukt. Aangezien de kinderen dit weekend bij hun vader zijn durfde ik het aan om de kerstboom πŸŽ„ voor het eerst in mijn leven voor vijf december op te zetten.

Ik denk dat dit ook wel te maken heeft met een COVID tijdperk. Je zit toch meer thuis. Geen uit eten, bioscoop na 17:00. Het scheelt dat wij als gezin dit al niet deden. Iets met huis mussen. Genieten van elkaar. En eigenlijk het geld niet hebbende voor deze luxe.

Wij hebben een over de top kersthuis. Jaren voor gespaard. Een boom om op te vreten. Letterlijk en figuurlijk.

Deze is toch te leuk? Daan banaan. πŸ˜‚
Een handtas voor Eva. Is zij niet eens zo van. Geen meisje meisje. Maar die donut…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s