Controleer jij je kassabon?

Ik hoorde of las laatst hier iets over. Dat je je kassabon zou moeten controleren. Vooral bij de Jumbo en Albert Hein maken ze fouten. De Aldi bijna niet.

Bij de Jumbo scan ik met mijn jumbo app. Deze geeft aan dat ik geen kassabon wil hebben. Ik deed dit ivm het milieu. Nu twijfel ik. Ik was van het weekend bij de Albert Hein. Ik vertrouwde het eindbedrag niet. Met een rekenmachine alles nagerekend. Mensen zullen wel gedacht hebben πŸ˜›. Maarrrr, ik had 6,40 teveel betaald. Say what? Dat is best veel. Ik kreeg dit terug hoor. Maar toen dacht ik echt, oeps, ik moet veel vaker gaan controleren.

Gisteren nog iets mee gemaakt. Ik vind Zo en Zoo al een vreselijke criminele dierenwinkel. Maar soms moet ik wel naar ze toe. Ik koop daar bijvoorbeeld een warmte lamp voor de slang. Ik zocht en vond. Maar wat een gekke prijzen. Tien euro duurder dan ik gewend was. Kreeg ik later te horen dat ze de goedkope in een andere rij hadden gelegd. Tsssss. Kattenbak korrels koop (dit wordt kocht) ik daar ook. De goedkoopste die perfect zijn kocht ik voor 9,95. Ik pakte weer zo een pak. Een hele hoge stapel. Ik zag de prijs niet meer. Alles opzij geschoven. Say what? Nu 15,99. Doe normaal. Het pak daarnaast was 9,95. Zag er prima uit. Wat zijn zij daar uitgekookt. Wat het meest verkoopt gaat ineens onverwacht in prijs omhoog. Een ander die minder verkocht gaat in prijs omlaag. Ze moeten immers wel een goedkopere aanbieden anders gaat iedereen naar de Welcoop. Dus, blijf kijken maar de prijs die Zo en Zoo aanbied. Neem niet zomaar je vertrouwde artikel mee. Kijken loont.

Ik zie nu dat ik een foto gedownload heb met iemand met een mondmasker. Zou er over tien jaar een foto zonder bestaan?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s