Een BFF.

Ik vind deze term zo leuk. BFF. Best Friend Forever. Wie heeft deze persoon niet?

Ik heb er gelukkig meer dan een. Maar toch steekt er een heel hoog bovenuit. Ik ken haar al zo lang. Hoe dan? Zij en ik gingen apart van elkaar mee met een groepsreis. Die groep was sowieso super leuk. Maar zei en ik hadden meteen al een klik. Daarna verloren wij elkaar nooit meer uit het oog.

In het begin gingen wij nog meer samen op reis. Een reis naar AustraliΓ«. Ik kon zes weken mee met haar. Zij ging een jaar weg. Ik heb geleefd in the outback. Kerst gevierd in de zon. Deze reis zal ik voor de rest van mijn leven nooit meer vergeten. Ik zal hier later op terug komen met leuke foto’s.

Maarrrr, daarna kreeg zij een leuke vriend. Kinderen. Ik was met mijn ex nog op hun huwelijk. Ik ging scheidden. En nu zij ook. Maar zij heeft het zoveel zwaarder dan ik ooit heb gehad. Ik heb het zo met haar te doen.

Maar wat kan ik doen? Financieel niks. Mentaal wel. Ik ga haar helpen. 25 jaar vriendschap gaat niet verloren!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s