Toch maar Sint.

Ik had wel een schoorsteen opgezet in verband met de intocht en kadootjes in de schoen. Maar verder niks. 12 en 13 jaar zijn ze. Dan vindt je al dat gedoe toch stom? Ik merkte dat ze het toch miste. Het Sinterklaas servies waar wij thee of warme chocolade melk uit dronken….. Is nu geworden; drinken. Mijn moeder schonk dit servies dit ooit aan ons. Ik ga deze blijven gebruiken. Traditie.

Gisterenavond kwamen mijn kinderen weer bij mij. Wat waren ze blij. Twee maal een schoorsteen. Onze nep huisjes op de kast. Pietjes overal in het huis. Misschien kitsch voor een ander. Ach, voor een paar dagen prima.

Aanstaande zaterdag vieren wij πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ het Sint feest samen met mijn ouders. Sinterklaas muziek op. Warme chocolade melk. Eva en ik bakken de pepernoten zelf. Spelletjes doen. Wij gaan hiervan genieten.

Ik heb de kinderen al jarenlang niet met 5 december hier gehad. Dit valt al jarenlang in het weekend van hun vader. Kan ik daar iets van zeggen? Een keer van hem vragen? Denk het niet. Zijn stiefdochter is op 5 december jarig. Het is niet anders. Een week eerder is het Sint feest er hier niet minder om.

De kat zit trouwens vaak in het vuur. Ik weet wel waarom. De lampjes, plastic snoeren, zit vis olie in. Is ze dol op. Tot nu toe doen ze het nog. Pfew.

Zie je rechts het licht van een sneeuwpop ⛄️? Haha, officieel voor de kerst. Maar ach, sneeuw met het Sint feest moet kunnen, toch?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s