De Sinterklaas intocht.

Wie kent dit niet? Iets met een traditie. Een Sinterklaas intocht? In mijn tijd kon alles nog. Zwarte pieten…. Helaas nu niet meer. Gelukkig gaan mijn kinderen soort van go with the flow. Zij vinden alles prima. Daarom maak ik mij niet meer druk hierom. Zwarte of roet veeg pieten. Het is wat het is.

Waar het vandaag om gaat; de Sint komt β€˜ons’ land in. Met zijn pieten. Daan, Eva en ik gaan kijken maar de intocht. Wij halen de spullen van de zolder af. Een Sint servies en nog veel meer.

Ik was vorige week bij de Kruidvat. Ik vroeg om een schoorsteen. De dame in kwestie vroeg of ik een roze of blauwe schoorsteen wilde hebben. Voorheen altijd roze. Maar nu, doe eens gek, blauw.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s