De schoen zetten.

Zoals ik al eerder aangaf, hier kan (bijna) alles. Making memories.

Mam, mag mijn vriend logeren bij ons? Ok. Dit is in het nadeel voor mij. Ik moet mijn wekker zetten. Op meerdere tijden. Ik begin om 24:00. Dan loop ik naar beneden als de wekker gaat. Check, check en dubbel check. Ik vergis mij elke keer weer met wat zij voor apparatuur de kinderen hebben. Ik pak een telefoon af. Dan een iPad. Een laptop. Etc etc. Ik als digibeet heb geen idee wat een kind in zijn tas stopt.

Ik ben van op de vrijdag logeren. Eigenlijk nooit op de zaterdag. Dit ivm te lang wakker zijn. Uit je ritme. Gisteren ging het soort van mis. Ik gaf toe om te logeren op de zaterdag. Voor het eerst. Prima voor een keer. Maar vanaf nu toch nooit meer.

Sinterklaas kwam gisteren ons land in. Iets met een traditie. Wij zetten onze schoen. Oeps. Een extra kind. Mmmmh. Wat doet Sinterklaas dan? Het kado voor broer en zus gaat naar broer en vriend. Zus krijgt iets anders. Slimme Sint. Op alles voorbereid.

Ik heb ze wel gedwongen met een Sinterklaas liedje zingen. Had ik dit maar opgenomen. Die twee jongens waren heerlijk uit volle borst aan het brommen. Te grappig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s