Nogmaals een middelbare school kamer.

Mijn zoon was vorig jaar aan de beurt. Dit jaar mijn dochter. Lastig. Zij weet niet echt wat zij wil. Ik vroeg laats wat zij leuk zou vinden voor haar middelbare school kamer. Ze zei toen; een cactus. Zij is dus snel tevreden. Maar hoe verder? Er komt een buro. En de kleuren?

Zij heeft een muur die licht grijs is. De rest wit. Laatst zei ze tegen mij, mama, ik wil alles wit. Dat geeft mij rust. Ik denk dan. Oeoeoe, saai. Maar ja, als zij dit wil…..

Waarschijnlijk komt de slang 🐍, Anton op haar kamer. Iets met een mandula, daar roept zij al jaren om. Ik weet nog even niet hoe. In de vorm van een lamp en of een kleed….. Al wat dingen bij Ali gespot.

Laatste liet ze mij een plaatje zien van een slaapkamer zoals zij het zou willen hebben. Wat zag ik? Een rood dekbed en ontelbaar veel lampjes. Een kerst πŸŽ„ slaapkamer. Haha, geweldig. Ik heb inmiddels wat kerstlampjes gekocht. Ik zal straks eens kijken wat ik over heb aan kerstspullen. Kan zij haar kamer versieren. Maar dan wel tijdelijk hoor. Denk ik. Ze wil rust.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s