Hoe handig zijn apparaten in huis?

Wie heeft deze niet? Een wasmachine. Ik dus ook. Maar deze krijgt steeds meer kuren. Het bakje van de wasverzachter blijft na de was vol met water staan. Of ik deze nou gebruik of niet. De hele bak al eens schoon gemaakt. Meerder wassen gedraaid op 95 graden. Helaas. Het bakje blijft vol staan. Er is dus iets gaande…. Wij dragen onze kleren een dag extra. Ik gooi wat wasjes tussendoor in een emmer. Hooguit twee keer per week draai ik een was in de machine. Ik hoop op die manier dat deze nog even mee kan.

Een oven. Lekker hoor voor broodjes of een ovenschotel. Ik heb ruim vier jaar geleden een nieuwe oven aangeschaft. Een dure. Iets met AEG. Binnen een paar maanden zat er condens in de deur. Garantie. Monteur erbij. Gemaakt. Binnen een paar maanden hetzelfde gezeur. Weer gemaakt. Toen ging hij een jaar goed mee. Maar helaas. Er zit weer vocht in de deur. Einde garantie. Als ik de oven aan zet slaan de stoppen eruit. Foute boel. Dus helaas, dag oven. Een hele dure van nog geen vier jaar oud. Best wel zuur. Maarrrr een braadpan, koekenpan, tosti apparaat en een toaster kunnen bijna alles overnemen van een oven. Ik laat mij niet kennen.

En dan de vaatwasser. Iedereen weet wat voor een ellende ik daarmee heb gehad. Uiteindelijk een aangeschaft. Twee maal is er een monteur geweest ivm een lekkage. Die is verholpen. Maar ik blijf nu storingen zien. Zucht. Klaar mee. Ik was weer met de hand af. Het is niet anders.

Een huishouden zonder vaatwasser, oven en een part time wasmachine, is dit te doen? Ja! Ik kan prima zonder apparaten. De kinderen πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ helpen mee. Wij gaan terug in de tijd. Eigenlijk heeft dit wel iets πŸ’ͺ🏼.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s