De juf is corona positief.

Vandaag had ik een koffie date. Daarvoor een luizen controle op school. Kreeg ik gisteren een bericht. De juf van Eva had zich via een thuis test positief getest. Eva een dag vrij. Ze was bij haar vader. Hij kon gelukkig thuis blijven. In de avond kreeg de juf van de GGD een bericht dat ze echt positief was. Balen. Gelukkig is de juf er voor alsnog niet ziek van. Zij gaat de kinderen online les geven.

Eva moet vandaag tussen 8:15 en 8:30 haar huiswerk en Chrome boek van school halen. Vanaf 9:00 les. Eva kennende…. ik moet haar daar waarschijnlijk bij helpen. Voor mij echt wel een ding als digibeet. Wij gaan ons best doen.

Daar komt bij dat Eva nooit klassikaal les heeft. Zij krijgt les op een ander niveau. Geen idee of de juf dit nu gaat doen. Ik vind het al heel knap dat de juf online les gaat geven terwijl ze corona heeft.

Het nieuwe normaal. Even weer schakelen. Dag koffie afspraak. Geen probleem. Alles voor de kids. Schouders eronder. Wij maken er wel weer wat van. Het leuke van thuis les is dat ik tussendoor een kop thee of een pancake aan Eva kan geven. Gezelligheid. Ik hou ervan.

Nog even iets. Mijn dochter neemt haar huiswerk zo serieus. Zo knap. Ze moet nu topo leren. Zij maakt zelf een schema hoe zij dit kan leren. Zodra zij huiswerk krijgt van school gaat ze meteen thuis aan de slag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s