Een schoorsteen.

Aankomende zaterdag komt de Sint weer naar ons land met zijn (zwarte) pieten. Ik ben zo blij dat de kinderen dan bij mij zijn. Wij zetten de televisie πŸ“Ί dan aan. Warme chocolademelk, pepernoten en ander lekkers komt op tafel. Op die dag ga ik met ze πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ naar de zolder. Wij pakken dan het Sinterklaas servies en andere versiersels. Wij hebben een traditie om een schoorsteen op te zetten. Van karton. Van de action of Kruidvat. Ik kreeg gisteren de tip van mijn moeder dat de Kruidvat de schoorsteen per dinsdag/vandaag gaan verkopen. Ik dacht gisteren, ik vraag het gewoon. En ik kreeg hem mee. Voorheen een steen kleur schoorsteen. Dit jaar een licht blauwe.

Waarom heb ik die van vorig jaar niet meer? Iets met een konijn die dol is op karton. Hij vrat de schoorsteen bijna op. En dan ook nog een kat die er steeds doorheen sprong. Wat een plezier hebben wij van onze schoorsteen gehad. Onze πŸ‡ en πŸˆβ€β¬›. En natuurlijk mijn kinderen. Als Sinterklaas ons land in komt mogen zij hun schoen zetten. Wat een fantastische traditie. Dit blijf ik volhouden totdat ze …..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s