Ongelooflijk.

Ik kan dit bijna niet geloven.

Ik las laatst iets over een baby phone. In mijn tijd had je dit met een geluid herkennen. Ik hoorde weleens een brommer voorbij komen. Dit nam ik toen niet eens serieus. Gelukkig waren er geen beelden.

Tegenwoordig heb je een camera in je baby phone. Oftewel beelden. Een vriendin vertelde mij dat haar zoon al nachten niet sliep. Zij snapte in het begin niet waarom hij niet kon slapen. Op een gegeven moment keek zij mee op de baby phone. Zij hoorde een andere stem. Van een man. Oftewel, haar zoon werd wakker gehouden door een β€˜vreemde’ man.

De tip van nu is, kijk uit met een baby phone en camera.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s