Een bloemetje.

Wat kan een mens blij worden van een beloning.

Vorige week belde een vriendje van Daan op. Of ik hem ergens kon ophalen. En naar huis brengen. Hier zit een heel verhaal achter. Ik was thuis. Ik kon. En ik deed het.

Daarna kreeg ik een bos bloemen als waardering. Dit was natuurlijk niet nodig. Maar wat was ik daar blij mee. De man die aanbelde om de bloemen af te geven…. Ik keek hem aan en zei; voor mij? Ja. Ik las het kaartje wat erbij zat. Wauw.

Een onverwachtse actie, met liefde gedaan, daar kreeg ik deze prachtige bos bloemen voor. Deze staat alweer een week op tafel. Ik weet hoe leuk het is om beloond te worden. Ik doe dit dan ook naar collega’s toe. Om te laten zien dat ik waardeer als zij een dienst van mij overnemen. Afgelopen weekend moest ik een nachtdienst kwijt. Pfew, die zijn lastig kwijt te raken. Iemand gevonden. Zij had door mij twee nachten achter elkaar. Chocolade 🍫 vond zij en haar gezin lekker. In de aanbieding een tas vol gekocht. Ik was zooooo blij met haar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s