Onze woensdag ochtend ritueel.

Ik was gewend dat beide kinderen op woensdagmorgen op school zaten. Dan had mama β€˜me’ time. Ik keek dan weleens naar koffie tijd.

Daan hoeft op de woensdag (voorlopig) pas laat naar school. He, hoe gaan wij dit invullen? Ik laat hem een uur langer slapen. Tot 8:00. Is hij lekker uitgerust. Ondertussen heb ik Eva samen met mij aan de ontbijttafel. Gezellig. Soms nemen we topo door of Engels. Om 8:00 roep ik dan Daan. Hij begint dan aan zijn ontbijt.

Ondertussen ga ik met Eva richting school. Daarna een wandeling wat goed voor mij is. Als ik thuis kom heb ik 1,5 uur de tijd met Daan. Wij maken dan samen huiswerk. Kop thee erbij. Soms wat lekkers. Vorige week was het Engels en levensbeschouwing wat hij moest leren.

Zo gezellig dat ik eerst tijd heb voor Eva en daarna Daan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s