Duck tape.

Ik ben dol op duck tape. Ik heb altijd een grijze en zwarte rol in huis. Handig voor alles.

Ik heb dan geen sterke man meer hier in huis 🏑. Maar wel duck tape. Het houdt alles vast. Werkt zonder te zeuren mee. Echt ideaal.

Ik had een stoffer en blik. Van ijzer. Iemand ging helaas op blik staan. Hij raakte vervormd. Zo kon ik niks op hem vegen. De helft ging eronderdoor. Toen raakte stoffer alleen. Daar kon ik niks mee. Ik kocht toen een plastic stoffer en blik. Plastic stoffer bleek geen succes en brak al snel doormidden. Was niet meer te redden. En blik….. ook hij/zij bezweek onder de werkdruk. Maar was nog te redden. Met ducktape.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s