Dieren dag.

Gisteren was het dierendag. Wij πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ hebben een konijn πŸ‡, kat πŸˆβ€β¬›, goudvis 🐠 en een slang 🐍 in huis. Wij πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ kunnen echt niet meer zonder ze. Vooral de kat en konijn zijn favoriete.

Gistermiddag vroeg mijn dochter; mam, kan je om 14:50 bij school zijn met Dolf πŸˆβ€β¬›? Natuurlijk schat. Regel ik. Helaas kwam mijn zoon laat naar huis. Ik kwam toen tijd te kort. Snel de kat aan een riem en hoppa de auto in. Onze kat ging tekeer. Wauw. Duidelijk niet dol op auto rijden. Eenmaal bij school stond Eef ons al op te wachten.

Dolf ging aan de riem mee naar het schoolplein.

Deze foto kreeg ik van school. Zo leuk. Na 15:00 kreeg ik Dolf terug aan haar riem. De πŸˆβ€β¬› werd helemaal gek. Ze wilde los. Ze vloog de prikkelstruiken in. Oei, niet normaal. Ik maakte haar los van de riem. Foetsie, weg. Maar zou zij haar weg terug naar huis wel weten? Mijn dochter dacht van niet. Wij liepen terug naar school. Geen Dolf. Eenmaal thuis riepen wij haar weer. En jawel, ze rende onze tuin in. Joepie. Home sweet home.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s