Een tweede leg.

Voorheen gooide ik mijn plantjes aan het einde van de zomer weg. Als de aardbei πŸ“ plant geen bloemetjes meer had dan ging deze, hoppa, de kliko in. Bij het groen afval wel te verstaan. Ik heb besloten dat ik de planten πŸͺ΄ dit jaar laat staan. Even kijken wat er van de winter met ze gebeurd. Wie weet overleven ze het wel.

Maar voor nu, ik heb weer aardbeien πŸ“, snack komkommers πŸ₯’, mini paprika en heeeeel veel rode pepertjes 🌢. Te leuk en lekker! Ik verwacht nog veel meer pepertjes. Er hangen nog veel groene, nog niet rijpe, pepertjes aan.

De plant zelf ziet er misschien niet mooi meer uit, maar hij geeft nog genoeg pepertjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s