Veel voor weinig.

Ik was laatst met mijn dochter bij de IKEA. Ze wilde ideeΓ«n opdoen voor haar middelbare school slaapkamer. Dit schooljaar gaat het gebeuren. Als ik naar vraag wat ze het liefst wil op haar slaapkamer, dan zegt ze; een cactus. Haha. Dat kan geregeld worden. Verder heeft ze het steeds over een mandala. Liefst als kleed op de muur. Die heb ik nog nergens kunnen vinden.

Maar ja, afgelopen vrijdag gingen wij naar de IKEA. File en file. Op de terugweg hoorden wij dat dit de drukste spits was van dit jaar. Ach, wij hadden de tijd. Eenmaal daar at madame een hotdog 🌭. Daarna liepen wij het gebouw door. Ik zag πŸ‘€, ja ja, plastic deksels. Toch gekocht. Ik hoop dat ze lang mee gaan. Ik heb zo vaak een pot of blikje die een deksel mist. Nu gebruik ik dit plastic gebeuren. Het zijn drie maten per verpakking. Voor onder andere op een blikje (dit is natuurlijk ook alweer slecht voor het milieu). Het dekseltje gaat bol staan van het koolzuur. Maarrrrr, de prik blijft er wel in.

Ik heb eenmalig deze drie in een verpakking deksels gekocht. Ik hoop dat ik hier heel lang mee ga doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s