Eva en beesten.

Van de week had ik het er nog over met Eva. Wat ze later wilde worden. Iets met dieren verzorgen. En dan ga ik bij mensen aan huis om hun dier te verzorgen. Najaa, dat is een goeie. Bij rijke mensen hun dieren verzorgen en op pimpen. Wie weet een gat in de markt.

Eva ziet altijd overal beesten. De kleinste slakjes, een kikker aan het einde van de straat. Gisteren kwam ze uit school met in haar hand haar lunch trommel. Daar zat een egel πŸ¦” in. Of ik even de dierenambulance wilde bellen. Nou, zeg. Ik heb eerst op Google gekeken wat te doen. Water en kattenbrokjes geven. Maar dit beest bewoog amper. Toch maar gebeld. Ze namen het serieus. Ik kreeg wat tips. Opwarmen, eten en drinken geven. Nooit in huis houden ivm teken en vlooien. Ze waren nog druk met vogels πŸ¦… uitzetten in Naarden. Daarna zouden ze komen. Had ik nooit verwacht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s