Verjaardagsfeestje.

Mijn dochter is op 4 september jarig. Ik had afgelopen 4 september natuurlijk de woonkamer versierd. Wij hadden afgesproken dat zij op de vrijdag op tijd naar bed zou gaan. Ik zou die avond alles gaan versieren. De volgende morgen was ze blij met wat ze zag. Het hele huis was versierd, beneden dan. Ik had twee dagen eerder al de ballonnen opgeblazen. Die lagen op de badkamer. Daar kwam toen niemand meer. Daan en Eva zijn schijnbaar nog steeds bang voor opgeblazen ballonnen. Het gekke is, als ze in de woonkamer hangen hoor ik ze niet klagen. Bijzonder.

Meestal zijn de kinderen doordeweeks jarig. Ik versier dan de avond ervoor het huis. Dan zijn ze of het weekend daarna bij mij, dan laat ik alles hangen. Of ze gaan het weekend daarna naar hun vader. Dan ruim ik alles op.

Maar nu was ze op een zaterdag jarig. De slingers hingen hier nu drie weken. Ik was het al eerder zat. Maar gevraagd aan Eva wat zij wilde. De slingers mochten weg als ze bij haar vader zou zijn. Prima. Een voordeel van dat ze nu langer hingen, afgelopen vrijdag had ze haar slaapfeest. Wel zo gezellig met slingers.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s