Anne Frank.

Afgelopen zondag wilde mijn dochter naar de film over Anne Frank. 12+, dus ze mocht gaan. Opa, oma, schoonzus en nichtje gingen ook mee. Ik had gereserveerd via de PathΓ© site. Let wel; gereserveerd. Niet betaald.

Eva en ik gingen lopend naar de bioscoop. Tussen een half uur en een kwartier van te voren aanwezig zijn om je kaartjes te halen. Anders kunnen ze doorverkocht worden. Ik liet mijn code scannen. Hoppa, zes bioscoop kaartjes rolden uit de machine. Maar ik had nog niet betaald, toch? Twijfel de twijfel. Bank app geopend. Nope, geen rekening van PathΓ©. Ik zei dit tegen mijn schoonzus. Die zei; zeg het maar eerlijk. Had ik bijna 69 euro winst….. Toch maar betaald. Op het moment dat wij naar de zaal wilden lopen werden we tegen gehouden. Wij mochten een bak popcorn kiezen. Klein, medium of groot. Zout of zoet. Het werd een grote bak met zoute popcorn. Heeft mij 69 euro gekost omdat wij zo eerlijk waren.

De film was trouwens indrukwekkend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s