Mijn eerste naar de middelbare.

Oeoeoe, wat vind mama het spannend. Daan gaat naar de middelbare school. Hij had er zin in. De eerste school dagen was hij bij zijn vader. De dinsdag avond kwamen de kids weer naar hier na de vakantie.

Vroeger werden wij losgelaten als wij naar de middelbare gingen. Prima. Mijn broer maakte voor zijn kinderen altijd een leerschema. Ik ga even kijken wat te doen met Daan. In ieder geval spreken wij de dag door en wat te doen de dag daarna.

Schooldag een bij mij. Daan vraagt waar zijn jas is. Uh, die had je gisteren niet aan toen je hier kwam. Dus misschien bij je vader? Zucht, daar zit mijn huis sleutel en kluis sleutel van school in. Lekker handig. Ga maar halen. Uiteindelijk heeft Eva dit gedaan op weg naar school.

Volgend dilemma. Mam, ik durf geen pinpas mee te nemen. Ik heb al zoveel spullen waar ik op moet passen. Straks raak ik hem kwijt. Ik heb meneer gerustgesteld. Hij kan maximaal 50 euro in het rood. Dus als zijn pas gestolen wordt dan zijn we gelukkig geen kapitaal kwijt. Dat stelde hem gerust.

De eerste schooldag mocht hij van mij vieren met iets uit de β€˜kantine’. Mammmmmm, wat is mijn pincode. Doorgegeven. Ik keek meteen naar de bankier app. 90 cent uitgegeven. Te leuk dit. Kleintjes worden groot.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s