Huiswerk.

Mijn zoon zit net op de middelbare school. Spannende tijden. Vind ik dan. Hij wat minder. Mam, het komt wel goed.

Toch heb ik hem al een paar keer van een bijna ramp kunnen behoeden. Is dat handig dat ik dat gedaan heb? Had ik hem moeten laten vallen, dat hij daar van geleerd zou kunnen hebben?

Een gesprek met mijn wijze broer gehad. Hij zei; tot aan de kerst vakantie mag je hem zeker helpen, begeleidden. Daarna moet hij het vaker zelfstandig gaan doen. Okido.

Maarrrrr, laten wij het nu even hebben over wiskunde ๐Ÿงฎ. De school geeft bijles aan ouders. Wauw. Super. Ik ga ervoor. Een probleem. Ook ik krijg natuurlijk huiswerk. Als ik de kinderen bij mij heb ben ik druk met de kids, huishouden en afspraken. Als de kinderen bij hun vader zijn zou ik tijd kunnen hebben voor mijn huiswerk. Helaas is het de laatste tijd druk op het werk. Oftewel, ik heb de kinderen of ik werk. Het trauma van vroeger komt weer naar boven. Ik heb er nachtmerries van. Huiswerk niet op tijd klaar.

Maar, zover is het nog (net) niet. Ik ga ervoor. I can do this!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s