Tokkie tuin.

De tuin is zo belangrijk voor ons πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦. Helaas hebben wij er van de zomer niet zoveel kunnen zitten. Buiten dan. Het weer zat niet mee. Op het moment dat je lange warme zomer avonden zou verwachten was het nogal nat in Nederland. In de vakantie was het wel een paar keer wat warmer en droog. Maar buiten stikte het in de avond dan van de muggen. Vooral Daan werd daar helemaal gek van.

Mijn schuur is opgehaald door een vader en zoon. De spullen uit de schuur liggen nu op de kamer van Eva. Dat is niet veel. Het meeste heb ik weg gedaan of weg gegeven.

Het zwembad moest weg omdat de makers van de nieuwe schuur ruimte nodig hebben aanstaande maandag. Ik zei laatst tegen mijn zoon dat wij nu een tokkie tuin hebben. Prima, voor tijdelijk. Maandag komt de nieuwe schuur. Ik vind dit toch spannend. Wat hebben wij gekocht? Kloppen de afmetingen….. Hoe komt het eruit te zien…… Fingers crossed.

Morgen om 8:00 komt mijn nieuwe schuur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s