Bescherming kookplaat.

Mijn keuken is alweer twintig jaar. Say what 😱?! Ja, echt waar. Maar nog steeds mooi. Tijdloos. Niemand heeft het door. Sommige mensen denken zelfs dat hij nieuw is. Hoe dat kan? Het heeft een tijdloze kleur. Vroeger was hout kleur in. Toen soort van geel/crème. Ga zo maar door. De nieuwe keukens van nu zijn allemaal zwart. Ik zal nooit met een hype meedoen. Ik probeer alles hier in en om het huis tijdloos te houden. Zo kan het jaaaaaaaaren mee zonder dat het gaat vervelen. Met accessoires doe ik wel met een hype mee. Die kan je nog eens verkopen en dan weer door gaan met een volgende modegril.

Dit is een stuk van mijn kookplaat. Ik kook vaak. Al maak je het steeds goed schoon, dan nog gaat de plaat achteruit. Hij werkt nog steeds super fijn. Dus vervangen is zonde. Ik heb een oplossing gevonden.

Twee glazen platen gekocht om erop te leggen. Uit Duitsland. Je kan deze ook met een foto of plaatje erop bestellen. Maar dan is het voor mijn gevoel niet meer tijdloos. Deze platen zijn krasvrij. Je kan ze als snijplank gebruiken. En als onderzetters voor warme pannen. Ideaal dus. Het staat mooi en is multi functioneel.

En dat voor 19,95 inclusief verzendkosten. Ik ben er blij mee. Een voordeel van grijs; je ziet er geen stof op. De kleur van stof is wit/grijs. Nog een reden om alles licht van kleur te houden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s