Mijn schatjes.

Ik kan niet wachten om mijn schatjes vanavond na veertien dagen weer thuis 🏑 te hebben. Gelukkig had ik elke dag contact met ze via app of Snapchat. Dat is een voordeel van dat ze ouder en wijzer zijn.

Het huis is er helemaal klaar voor. Het zwembadwater is perfect wat chloor etc betreft. Als straks het zeil eraf gaat zal er wel wat zand naar de bodem gaan. Dat mag Eva met de stofzuiger en duikbril 🀿 op eruit halen. Dat gaat ze leuk vinden. De tuin πŸͺ΄ is blad πŸƒ vrij. Alles onder de overkapping is schoon. Het weer gaat beter worden β€οΈβ€πŸ©Ή. Dat wordt lekker buiten eten 🍽 en s’avonds in de hangmat hangen bij een vuurtje πŸ”₯.

Ik krijg vrije tijd. De kinderen πŸ‘Ά verzorgen namelijk de beesten. Daan is gepromoveerd om Bob eten te geven en dan meteen te aaien/knuffelen. Eva is van de afdeling water πŸ’§. Dolf en Bob krijgen elke dag een schone bak water πŸ’¦. Twee keer per week wordt het zwembad van Anton 🐍 ververst.

Morgen gaan we samen naar Ede city. Daar halen we Daan zijn ID op. Kopen we sport ⚽️ kleren en schoenen πŸ‘ž voor het volgende schooljaar. Daarna door naar Veenendaal. Daan heeft een bankpas nodig op de middelbare school 🏫 als hij iets lekkers 🍬 wil kopen. Dit moet schijnbaar met een pas. Prima. Gaan wij regelen. Oftewel, ik heb al een pas in huis voor hem maar hij moet nog geactiveerd worden. Dichts bijzijnde bank is Veenendaal. Pffff, bizar toch? Maar ja, zo zijn wij dinsdag lekker samen een dag op pad. Het weer is dan toch nog steeds flut. Maar daarna …….

Nee, ze zitten niet alleen maar op schermen te kijken. Op bovenstaande foto’s zaten we heerlijk onder de overkapping. Eerst lekker gekletst. Daarna keek ieder zijn eigen ding. Ik kijk graag reality series zoals love Island. Niet echt iets voor de kinderen…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s