Kleine plastic flessen.

Iedereen weet inmiddels wel dat je voor de kleine plastic flesjes 15 cent statiegeld betaald. Een reden om ze weer in te leveren. De vorige keer zei ik dat de automaat ze niet allemaal pakte. En dat hij tot drie keer vast liep. Hoe kon dat toch gebeuren?

Het antwoord is heel simpel. Te erg voor woorden dit….. Ik had een tas vol kleine flesjes. Deze stopte ik allemaal bij de jumbo in de flessen automaat. Maar sommige flesjes waren van de Lidl, Albert Hein of Aldi. Whahaaaa. Hoe dom kan je zijn. De grote flessen van eigen merk moet je ook bij de desbetreffende supermarkt inleveren.

Maarrrrr, zucht, steun. Overal waar ik kom neem ik wel eens flesjes Spa rood mee. Dus nu heb ik in de auto πŸš™ een tas vol met flesjes staan. Als ik bij een supermarkt ben grabbel ik in de tas πŸ’Ό. Ik haal dan de flesjes van die supermarkt eruit. Wat een gezeik zeg. Nieuw plan de campagne. Ik haal vanaf nu mijn flesjes nog maar bij 2 supermarkten. Bij een die de goedkoopste heeft. En een soort flesje drinken die de kinderen lekker vinden. Dat is te overzien. Twee supermarkten voor mijn flessen.

Nog even een tip. Ik ging van de week de flesjes bij de Lidl inleveren. Dacht ik. Het apparaat pakte mijn flesje niet. Ik heb alle vier de zijdes omhoog gehad richting het scannen. Eerst de dop kant erin, toen de bodem. Hij spuugde hem steeds weer terug. Lekker dan. Dat is 8 maal 15 cent. Zonde. Bij de kassa vroeg ik wat te doen. Ze zei; spreek iemand van ons aan. Die pakt een goed flesje en stopt deze acht maal door dat apparaat. Haha. Dus, geef niet op.

One thought on “Kleine plastic flessen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s