Zalm rolletjes.

Toen ik net op mijzelf woonde luste ik niet veel vis soorten. Ik kan mij herinneren dat ik zalm rolletjes lekker vond van de Albert Hein. Drie verschillende soorten vulling. Helaas bestaan deze niet meer.

Maarrrrrr, er bestaan wel zalm rolletjes gevuld met roomkaas. Ze staan bij de tapas, drie bakjes voor vijf euro. Laatst proefde ik deze op een ladiesnight night; moeders van school die de vakantie gingen inluiden.

Natuurlijk kan je dit zelf ook maken. Veel goedkoper. Alleen heb ik dan heel veel zalm rolletjes. Dat is niet goed voor mijn rolletjes. Ik ga daarom toch maar voor de drie voor vijf euro. Een zalm 🍣, twee maal garnalen 🦐. Dit laatste is beter voor mijn lijf. Ik gebruik ze 🍀 vaak in mijn home made soup.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s