Onze Snoopy.

Het is voorbij. Onze oppas kat Snoopy heeft haar baasje weer terug. fijn voor haar. Maar wat zullen wij haar missen.

Zodra ik de hoek om ging en haar riep kwam ze naar mij toe gerend. De hele buurt vind haar ook echt zo lief. Zoveel mensen positief over Snoopy horen praten.

Toen Eva nog hier was kwam Snoopy bij ons binnen. Nu Eef bij haar vader is merk ik iets meer een afstand vanuit Snoopy. Ze loopt naar mij toe. Een stuk mee naar ons huis. Maar ze komt niet meer binnen.

Ze zit nu bij mijn voordeur. Toen Eva hier was kwam Snoopy graag binnen.

Het grappige is dat als ik naar het huis van onze oppas kat ga, die van mij jaloers is. Dolf zit dan voor de deur. Voor het huis van Snoopy. Soms te janken en soms gelukkig alleen maar te mauwen. Het liefst loopt zij achter mij aan naar binnen. No way.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s