Restjes eten.

Als mijn kinderen bij hun vader zijn eet ik de restjes uit de vriezer. In een weekend als ik dan ook nog eens dienst heb, heb ik het geluk dat ik op mijn werk eten mag bestellen. Al mijn collega’s gaan dan voor een maaltijd salade. Zo heerlijk dat wij dit van de baas mogen bestellen. Elke keer weer een genot.

De kids moet ik nu twee weken missen. Ik heb veel eten gemaakt dankzij de tuin van mijn broer. Allemaal verse producten. Ik vries porties in.

Zo vaak lopen mijn kinderen en ik onze straat in en ruiken wij heerlijke etensgeuren. Twee huizen verderop beginnen ze s’morgens al te koken. Mijn huis ruikt ook steeds vaker naar knoflook, ui, koekjes etc etc.

Hierboven heb ik een soep van gele courgette, ui, prei, knoflook en kerrie poeder. Als topping gebakken groene asperges in knoflook. Het was heerlijk. Deze groene asperges had ik nog in de vriezer.

De dag daarna nam ik de soep met gerookte zalm 🍣.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s