Een nieuwe schuur.

Voor mijn vijftigste verjaardag krijg ik van mijn familie een nieuwe schuur. Een die onderhoudsvrij is. Wauw! Wat een geweldig kado.

30 augustus wordt deze geplaatst. Voor die tijd moet de oude nog weg. Mijn broer heeft deze op een site geplaatst om gratis af te halen. Volgens mij zijn er nog geen mensen die gereageerd hebben. Best bijzonder aangezien deze nog best in orde is. Maar ja, dan gaan wij slopen en gaat de schuur naar de stort.

Ik ben afgelopen week bezig geweest om alles uit te zoeken. Wat kan weg en wat blijft. Best nog een klus.

Op de kamer van mijn zoon liggen de opblaas spullen van het zwembad. Mijn dochter heeft een slee, vazen, gereedschap en andere spullen op haar kamer staan. Het is niet anders. Op het laatst zet ik stoelen en krukjes onder de overkapping. Achter de hangmat staat trouwens een gasfles en bbq spullen. Het is het misschien allemaal net niet. Maar gelukkig πŸ€ hebben wij een slechte zomer. Wij zitten veel binnen, dus geen last van een rommelige tuin. Alles voor een goed doel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s