Ons gesprek van vanmorgen.

Eva had een vriendin te logeren. Vanmorgen ging mijn gsm πŸ“±; pling, berichtje.

Nadat ik nee zei werd het even stil. Grapje lieverd. Ok mam, wat mogen wij bestellen? Echt serieus, bestellen? Mijn eigen stomme schuld. De vorige keer mochten ze van room service gebruik maken. Het menu ligt nog op de kamer. Ik stelde een broodje poep πŸ’© voor. Dat vonden ze prima. Helaas had ik de ingrediΓ«nten niet in huis. Het ontbijt bestond uit verse aardbeien, croissantjes uit de oven en een smoothie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s