Pluktuin.

Vorige week vroeg mijn broer of wij πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ mee wilden naar een pluktuin. Mijn ouders kwamen ook. Ik riep nog gekscherend; ik ben benieuwd wat wij gaan plukken, wat wij gaan eten vanavond.

Bleek dat het om bloemen ging. Ook super leuk. Eerst wat gedronken met z’n allen. Daarna los gegaan in de tuinen. Zo leuk. Eva zag muizen 🐁 lopen. Er waren ook twee zwijntjes. Eva gaf ze appels 🍏. Wat een gesmak, haha.

Wij mochten voor tien euro 20 stelen plukken. Zo mooi. Daan en eva gingen los. In het begin te korte stelen. Daan vond dat geknip met de schaar zo fijn. Hij ging helemaal los, haha.

Mijn moeder vond het rondlopen met zo’n knipschaar maar eng. Zegt Daan ineens; mam, ik vind het maar eng met zo’n schaar lopen. Als ik nu val ben ik een oog kwijt. Whahaa. Ja jongen, zo denkt oma er ook over. Zie je nou wel mam; ik lijk echt veel op oma.

Toch zeker twee uur rond gelopen. Daarna weer gaan zitten op het terras. De kids namen een ijsje van een boer uit de buurt. Vanille ijs. Nog nooit zulke lekkere ijs gehad. Tja, puur natuur. Het was geweldig. Nu staat er een mooie bos bloemen op tafel!

Het foto moment heeft wel een punt van aandacht.

Na 5 dagen stonden ze er nog steeds mooi bij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s