Foto’s zandsculpturen.

Wat hebben mijn ouders, oom en ik genoten van de zandsculpturen. Leuke uitjes in eigen land vind ik prima. Ik durf en wil in deze tijd echt niet naar het buitenland. Gelukkig πŸ€ hebben wij πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ een heerlijk huis 🏑 en een tuin waar je het hele jaar door een lekker plekje kunt vinden om te chillen.

Het thema bij de zandsculpturen was oorlog. Ik heb dankzij de teksten die bij de beelden stonden weer veel geleerd. Van bovenstaande foto werd ik wel even stil. Ik moest aan de film πŸŽ₯ ; the boy in the striped pyjama denken.

Wat ik nooit eerder heb geweten is dat ene Allan uit Engeland, de morse code van de Duitsers heeft kunnen kraken. Daardoor is de oorlog ruim een jaar eerder gestopt. Zijn er miljoenen mensen minder gestorven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s