Ouderen reis.

Van de week ging ik met mijn ouders en oom op stap naar zandsculpturen. De heenreis ging prima. Nog allemaal topfit, haha. Eenmaal daar ging de achterklep van de auto πŸš™ open. De rollator was voor mijn moeder. Mijn vader had een rolstoel 🦽 nodig. Over de parkeerplaats moest hij geduwd worden. Mijn taak. Hij vroeg of ik niet te hard wilde gaan. Hij had geen zin in wheelies πŸ˜†, of om uit de bocht te vliegen. Ik heb mij van mijn beste kant laten zien. Niet de ambulance chauffeur met een spoedrit, maar die van het glijdende vervoer.

Wat was het daar toch groot. Van alles te zien. Leuke beelden. Prachtige zandsculpturen. Thema was oorlog. Erg indrukwekkend. Foto’s volgen later.

Wat ik zo leuk vond was dat je overal iets kon zien. Dus niet alleen zandsculpturen. Maar ook een interieur winkel, tuinbeelden, meerdere terrassen en zelfs op de muren hadden ze grappige teksten.

Enorm genoten. Op de terugweg waren mijn moeder en ik aan het kletsen. Niet handig. Mijn vader reed zo door rood πŸ‘ŽπŸ». De aandacht verslapt dus aan het einde van de dag. Goed om te weten. We leven nog. Ook de medeweggebruikers. Wij hebben genoten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s