Tosti met een strijkijzer.

Ik kijk graag naar TLC. Een echte vrouwen zender. Ik heb niks met say yes to the dress. Ik heb namelijk nooit iets met trouwjurken gehad. Maar al die andere reality series? Deze vind ik super.

90 days to….. Daar zit ene Ed in. Een heel bijzonder figuur. Dit programma is op de vrijdagavond. De ene week heb ik de kinderen. Dan kijk ik niet. De andere week als ik β€˜alleen’ ben en twee dagen van negen uur heb gewerkt (of meer zoals afgelopen dagen ivm bereikbaarheidsdienst), dan kijk ik. Soort van. In de pauzes doe ik dingen in het huishouden.

Afgelopen vrijdag kwam er iets voorbij tijdens dit programma. Een tosti maken met een strijkijzer. Hoe verzin je zoiets? Echt een actie van Ed. Toch weer wat geleerd van een reality programma. Ik zou zelf wel bakpapier gebruiken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s