De tuin is een groot tapijt.

Onze kat πŸˆβ€β¬› Dolf ligt graag op kunstgras in de tuin. Met een beetje mooi weer zit ik graag buiten. Of achterin de tuin met een parasol op. Of onder de overkapping met miezer maar met een prima temperatuur. Waar ik ook ben, πŸˆβ€β¬› ligt altijd in de buurt. Heerlijk te chillen/slapen op haar tapijt.

Hier ligt ze achter mijn bak met kruiden. In de schaduw. Op een zachte ondergrond.

Ik weet gewoon zeker bij droog weer dat ze ergens in de tuin ligt. Ik kijk achter de bank of …. Zo gezellig. Altijd in de buurt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s