Wandelen.

Ik gaf al eerder aan dat ik probeer meer te bewegen. Helaas heb ik niks met een sportschool. Een vrouw die in het leven staat kan 2000 calorieΓ«n aan. In de overgang maximaal 1800. Met hormoon pillen 1600. Wauw. Dit verklaart een hoop. Ik zat al lange tijd op 1600. Maar viel niks af. Ik snap nu waarom.

Mijn auto πŸš™ moet vandaag voor een keuring en beurt. Ik heb mijn auto gisteren bij de garage afgezet. Sleutels πŸ”‘ in een speciale brievenbus. Daarna naar huis 🏑 gelopen. Jawel, lopen. Snel wandelen! Onderweg genoot ik van al het groen βœ…. Het miezerde. Maakt niet. Ik ging naar huis.

En dan kom je dit tegen. Geweldig toch? Tijdens het lopen ging ik een soort van malen. Het monotone ritme van lopen doet je goed. Ik beleefde alles weer terug van een dochter die ziek was. Ik mocht hier niet bij zijn. Maar dankzij mijn wandeling viel alles toch op zijn plek. Zo fijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s