Een week geleden.

Acht dagen geleden las ik toevallig dat restaurant de BourgondiΓ«r in de Stadspoort dicht zou gaan. Dat weekend. Definitief. Jammer. Dat was het enige terras. Deze zat regelmatig vol.

Ik bedacht mij ineens dat ik ergens nog een bon had liggen. Even zoeken. Gevonden. Op de vrijdagmorgen gebeld met de vraag hoe lang ze nog open waren. Uh, alleen die dag nog van 16:00 tot 20:00. Oeoeoeh. Ben ik precies op tijd, mocht er nog wat op de bon staan.

Ik om 16:00 daarheen. Er stond 30 euro op de bon 😱. Snel foto’s gemaakt van het menu. Naar huis gereden. De bestelling opgenomen bij de kinderen. Lekker luxe gedaan. Eva een broodje hamburger. Ik warm vlees. De jongens patat 🍟 speciaal, de grote versie. En allebei een kopcorn. Ze hadden β€˜honger β€˜. Meteen de bestelling door gebeld. Om 17:00 kon ik het ophalen.

Ach, ze waren vast al bezig met de verhuizing. Maar de frieten waren lauw. Ik had een muizenschepje pindasaus op mijn broodje warm vlees. Eva vond de saus van haar hamburger πŸ” te pittig. Daan luste zijn kipcorn niet. Deze was plat geslagen en bruin van kleur. Zo kent Daan de kipcorn niet, dus smaakt hij bij voorbaat al niet πŸ˜‚.

Anyway, geen drukte. Wij hadden voor 29,60 besteld. Er was nog genoeg aan lekkers om te eten. Wij hebben gesmuld. Daar gaat het om. Soort van gratis gegeten. En als toetje echt gratis, twee chocolade 🍫 repen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s